LAGANI DABL-DABL SRBINA: Jokićev božićni poklon Golden Stejtu u pobedi Denvera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 00:34

LAGANI DABL-DABL SRBINA: Jokićev božićni poklon Golden Stejtu u pobedi Denvera (VIDEO)

Peti uzastopni trijumf Nagetsa.

Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem savladali su u božićnom specijalu ekipu Golden Stejt Voriorsa sa 120:114 pred svojim navijačima u veomo zanimljivom meču i tako ostvarili petu uzastopnu pobedu.

Prvo poluvreme proteklo je praktično u egal u igri u kojoj su se timovi smenjivali u vođstvu, a tome je u velikoj meri kumovao i Jokić koji je u prvih 24 minuta postigao samo dva poena, a na drugoj strani ni Stefon Kari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bio mnogo raspoloženiji. Tokom prva dva perioda igre Denver je predvodio Majkl Porter junior, dok je na drugoj strani Karijev učinak nadomestio Džonatan Kuminga.

Tek u nastavku se Somborac razigrao, a oasim što je pobljšao i košgeterski učinak, počeo je da deli svoje karakteristične asistencije i Denver se potpuno razigrao. Međutim, Kari je takođe rešio da se probudi i meč je i dalje bio neizvestan, sa timovima koji su se smenjivali u vođstvu. Ključni trenutak dogodio se dva i po minuta pre kraja, kada je Džamal Marej pogodio trojku i odveo Dnever na dva poseda razlike 113:107. Ispostavilo se da je to bilo dovoljno da Nagetsi stignu i do trijumfa.

Sa 28 poena Marej je predvodio Denver, ali je ponovo Jokić bio taj čiji je učinak bio od presudne važnosti sa 26 poena, 14 skokova i osam asistencija, dok je Majk Porter junior postigao 19 poena uz 10 skokova. U Golden Stejtu je najefikasniji bio Endrju Vigins sa 22 poena, dok je Kari meč završio sa 18 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denver savladao Golden Stejt, "dabl-dabl" Jokića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2023

Košarkaši Denvera savladali su Golden Stejt 120:114 u NBA ligi, uz "dabl-dabl" Nikole Jokića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.