LACIO AKTIVIRAO TRANSFER BOMBU: Sergeju stigla najveća ZVEZDA prelaznog roka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:50

LACIO AKTIVIRAO TRANSFER BOMBU: Sergeju stigla najveća ZVEZDA prelaznog roka!

Potvrđeno.

Lacio je izgubio šampionsku trku sa Juventusom, titula je ponovo otišla u Torino, ali su se Rimljani posle dugo vremena plasirali u Ligu šampiona.

Očigledno je da u nebesko plavima iz Rima neće žaliti sredstva da bi bili konkurentni u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

Tako je praktično završen veliki posao potpisivanje legendarnog veznog fubdalera Mančester Sitija i španske reprezentacije – Davida Silve. Španac će potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor na tri godine.

Lazio are going to sign David Silva as a free agent on next days. Last details and then here-we-go for the Spanish midfielder who's going to leave Manchester City.

Lazio are also in advanced talks to sign Vedat Muriqi from Fenerbahçe for €16M. 🔵 @DiMarzio @SkySport #transfers

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 11, 2020

Takođe, nebesko-plavi su zainteresovani za Serhija Rika, bivšeg golmana Sevilje, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Pariz Sen Žermenu.

David Silva hakt knoop door en trekt naar Serie A #lazio #silva https://t.co/yt0BKuA0NG pic.twitter.com/SuNQkNr7nS

— VoetbalNieuws.be (@voetbalnieuwsbe) August 11, 2020

Nema sumnje da će Silva biti veliko pojačanje u veznom redu i, uz srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića predstavljati najvećeg aduta Rimljana u novom učešću u najelitnijem klupskom takmičenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.