LA LIGA: Valensija želi SKALP i drugog madridskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 08:08

LA LIGA: Valensija želi SKALP i drugog madridskog velikana

Meč počinje u 16 i 15.

Navijači u Španiji jedva čekaju subotu u 16 i 15 kada Valensija dočekuje Atletiko Madrid budu u jedanaestom kolu španske Primere. Valensija je "razmontirala" Real Madrid ranije ovog meseca, ali duel sa "jorgandžijama" će biti sve samo ne šetnja parkom za "slepe miševe".

Atletiko sjajno igra ove sezone, u vrhu je tabele, pobedio je Barselonu… A danas (16.15) gostuje Valensiji koja je nedavno torpedovala Real Madrid sa 4:1. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojku na Mestalji je 1,82, iks je 3,45, a kec 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko – Valensija

Valensije je u novu sezonu ušla desetkovana pošto su čelnici kluba sa "Mestalje" bili primorani da prodaju čak sedam prvotimaca. Slepi miševi su već izgubili mnogo bodova u novoj sezoni, ali im je ubedljiva pobeda nad Real Madridom (4:1) sigurno vratila preko potrebno samopuzdanje.

Dobra vest za domaće je to što se napadača Maksi Gonzales oporavio od povrede, ali će Čerišev, Gaja, Dijakabi i Silesen propustiti duel sa Atletiko Madridom.

Atletiko Madrid nije uspeo da savlada Moskovljane u glavnom gradu Španije iako su bili dominantni tokom celog meča.U meču sa Lokomotivom je Madriđanima očigledno nedostajala klasičan napadač, a to bi mogao da bude problem za četu Dijega Simeonea i u susretu sa Valensijom. S ozbirom na to da su Luis Suarez i Dijego Košta zakačili koronu, Žoao Feliks će predstavljati najveću opasnost po protivničku odbranu, a društvo u napadu gostiju će mu najverovatnije praviti Anhel Korea, koji ne briljira ove sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.