Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 18:38

LA LIGA: Real SLAVIO posle meča u kojem nije igrao

Barselona propustila priliku.

Zakuvalo se u fudbalskoj ligi Španije. U derbiju 35. kola La lige, Barselona i Atletiko Madrid su na "Kamp Nou" remizirali bez golova čime je nasrećniji Real koji sada drži stvari u svojim rukama. Kraljevski klub bi u slučaju pobede nad Seviljom u nedelju uveče preuzeo prvo mesto. Imali bi isti broj bodova kao gradski rival, ali i bolji međusobni skor, i samim tim bi sami krojili svoju sudbinu.

U finišu prvog dela fenomenalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu imao je Lionel Mesi posle fantastičnog solo-prodora u kom je nanizao nekoliko protivničkih igrača, a onda uputio udarac u sam ugao, ali je Jan Oblak vrhovima rukavica odbranio na volšeban način.

Usman Dembele je promašio šansu utakmice u 85. minutu. Lopta mu je pala na glavu na petercu, bio je u punom zaletu, očekivalo se da će je zakucati u mrežu, ali ju je poslao preko prečke.

Možda i promašaj koji će koštati Barsu titule

La liga, 35. kolo

Petak:

Real Sosijedad – Elče 2:0 (0:0)

(Elustondo 72, Ojarzabal 90+2.)

Subota:

Alaves – Levante 2:2 (1:2)

(Pons 30, Hoselu 87 - Morales 36, 42.)

Barselona – Atletiko Madrid 0:0

Kadiz – Ueska (18.30)

Atletik Bilbao – Osasuna (21.00)

Nedelja:

Hetafe – Eibar (14.00)

Valensija – Valjadolid (16.15)

Viljareal – Selta (18.30)

Real Madrid – Sevilja (21.00)

Ponedeljak:

Betis – Granada (21.00)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.