LA LIGA: Jorgandžije gaze pred sobom, u Madrid stiže davljenik Valensija

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 08:46

LA LIGA: Jorgandžije gaze pred sobom, u Madrid stiže davljenik Valensija

Utakmica počinje u 21 čas.

Atletiko Madrid dočekaće večeras od 21 čas Valensiju na stadionu ''Vanda Metrpolitano'' u 20. kolu španskog šampionata i kao apsolutni favorit.

Jorgandžije se nalaze na vrhu tabele La Lige i nalaze se u odličnoj formi. Tim Dijega Simeona u poslednjih pet kola beležio je samo pobede i u odličnom raspoloženju će dokači Valensiju.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Sa druge strane Slepi miševi su u mnogo ozbiljnijoj situaciji. Valensija se trenutno nalazi na 14. mestu tabele sa tek tri boda više od prvog tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Čini se da je Valensija podigla malo formu pošto je posle dva uzastopna poraza uspela da u naredna tri meča ostvari dva remija i pobedu, ali je sada čeka težak zadatak protiv Atletika. Jorgandžije neće protiv Valensije imati pomoć Kierana Tripijea zbog suspenzije, kao ni Marija Hermosa koji se povredio u prethodnom kolu protiv Eibara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.