L1: Preokret Svetaca u Renu  može li neko da zaustavi PSŽ?

Izvor: B92, 23.Sep.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L1: Preokret "Svetaca" u Renu " može li neko da zaustavi PSŽ?

Fudbaleri Pari Sen Žermena oporavili su se od poraza protiv Liverpula i zabeležili novi trijumf u domaćem prvenstvu.

PSŽ je u nedeljnoj utakmici šestog kola Lige 1 posle preokreta savladao Ren u gostima, rezultatom 3:1.

"Sveci" nisu dobro otvorili susret, pošto je Alan Rabio u 11. minutu poslao loptu u sopstvenu mrežu, nakon kornera sa leve strane.

Ekipa Tomasa Tuhela izjednačila je u finišu poluvremena odličnim udarcem Anhela di Marije, da bi potpuni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preokret kompletirao Toma Menije na asistenciju Nejmara.

Belgijski ofanzivni bek je u poslednjim trenucima lepo proigrao Šupo-Motinga koji postavlja konačan rezultat.

Ovim trijumfom Parižani su zadržali maksimalan učinak u Ligi 1 i čvrsto drže čelnu poziciju sa 18 bodova, pet više od drugoplasiranog Lila.

Ren je na 13. mestu sa sedam bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmarov gospodski potez u Renu! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018

I pored neubedljive igre u Renu, Brazilac ponovo u centru pažnje - ovoga puta iz dobrog razloga...U današnjoj utakmici šestog kola francuske Lige 1, fudbaleri Pari Sen Žermena su pobedili Ren sa 3:1...Veoma uzbudljiv meč obeležio je preokret gostiju, ali i veoma dobro izdanje ekipe Sabrija Lamušija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.