Kvitova je šampionka Vuhana

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvitova je šampionka Vuhana

Petra Kvitova osvojila je titulu u Vuhanu.

Kvitova je u finalu bila ubedljiva protiv Dominike Cibulkove, prepustivši joj svega dva gema - po jedan u svakom setu i tako je stigla do 18. titule u karijeri, a tek prve ove sezone.

Tokom celog turnira Kvitova je igrala na vrhunskom nivou i do finala savladala je Ostaenko, Svitolinu, Kerber, Kontu i u borbi za pehar Cibulkovu.

I pored poraza, Dominika Cibulkova zadovoljna je svojom igrom i uspehom na ovom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pa joj nije bilo teško da zadrži prepoznatljivi osmeh na licu, a Kvitova je nakon meča uz zahvalnost svima i pohvale protivnici rekla:

"Veoma sam srećna što sam ponovo došla ovde i što sam stigla do titule. Zadovoljna sam svojom igrom tokom turnira i raduje me dobra forma koju imam."

Kvitovoj je ovo druga titula na turniru u Vuhanu gde je slavila i pre dve godine

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.