Kvinsi Miler u velikim problemima, ponovo bez kluba

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvinsi Miler u velikim problemima, ponovo bez kluba

Američki košarkaš Kvinsi Miler dobio je otkaz iz španske ekipe Huventuda, sa kojim je nedavno potpisao ugovor.

Miler je u avgustu potpisao ugovor o jednogodišnjoj saradnji sa Huventudom, a već sada, krajem septembra, otpušten je iz tog tima.

Bivši košarkaš Crvene zvezde već dugo ne može da zadrži angažman ni u jednoj od evropskih ekipa, a jedan od glavnih razloga za to je veliki broj povreda kojih nikako ne može da se reši.

Miler je svoju evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << epizodu počeo u Crvenoj zvezdi, sa kojom je imao mnogo uspeha, ali možda najbitnije zaobišle su ga povrede.

Posle godinu dana u crveno-belima došlo je do rastanka, te Kvinsi za dosta veći novac preselio u Makabi iz Tel Aviva, zajedno sa klupskim kolegom Majkom Cirbesom. U Makabiju, kao i u Bambergu u koji je prešao godinu dana kasnije, Miler maltene nije igrao, a razlog je bio veliki broj povreda.

Drugi deo prošle sezone američki krilni centar proveo je u Portoriku u ekipi "Piratas de Quebradillas", a ovu sezonu planirao je da počne u pomenutom Huventudu.

Ipak, Kvinsi je naleteo na nove probleme, a kako "Sportando" javlja ponovo je bez ugovora i angažmana.

Veliki problemi u karijeri Kvinsija Milera, miljenika navijača Crvene zvezde, se nastavljaju, a pitanje je koji klub će se sledeći usuditi da ga potpiše.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.