Kvartet u autu, Zidan u velikom problemu i za El klasiko!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 12:51

Kvartet u autu, Zidan u velikom problemu i za "El klasiko"!

Zinedin Zidan mora da pronađe rešenje.

Nakon što je juče stigla vest o povredi Danija Karvahala, danas stiže nova loša - Alvaro Odriozola će takođe morati na pauzu.

I drugi desni bek je povređen, Odriozoli je stradao list, Real je potvrdio u kratkom saopštenju, ali nije poznato koliko će morati da odsustvuje.

Karvahal će pauzirati oko dva meseca, a ako Odriozola ne bude spreman, Real bi mogao na Barselonu 25. oktobra bez desnog beka.

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na to dodamo da su van stroja zbog povreda i Eden Azar i Toni Kroz, Madriđani se nalaze u velikom problemu i pred nedeljno gostovanje Levanteu, koji ih je pobedio prošle sezone na svom stadionu.

Real posle pauze ima gust raspored, u razmaku od samo 10 dana čeka Kadiz i Šahtjor, a potom gostuje Barseloni i Menhengladbahu.

Za sada je sigurno da će Karvahal i Azar propustiti sve utakmice, a ostaje da vidimo kada se vraćaju Kros i Odriozola.

Real gostuje Levanteu u nedelju od 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.