Kvalifikacije za EURO2016: Gruzija pokvarila računicu Škotima

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za EURO2016: Gruzija pokvarila računicu Škotima

Fudbalska reprezentacija Gruzije savladala je na domaćem terenu u Tbilisiju selekciju Škotske sa 1:0, u utakmici D grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Gruzija je ostvarila tek drugu pobedu u grupi kojom je ostala na pretposlednjem mestu sa šest bodova, ali je zakomplikovala situaciju Škotskoj i udaljila je od plasmana na kontinentalni šampionat sledeće godine u Francuskoj.

Izabranici Gordona Strahana neočekivanim porazom ostali su trećeplasirani sa dva boda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaostatka za Nemačkom i tri za vodećom Poljskom, koje imaju utakmicu manje.

Kvalifikacije za EURO2016:

Grupa D:

Gruzija - Škotska 1:0 (1:0)

(Kazaišvili 38)

20.45 Nemačka - Poljska

20.45 Gibraltar - Republika Irska

Grupa F:

20.45 Farska Ostrva - Severna Irska

20.45 Grčka - Finska

20.45 Mađarska - Rumunija

Grupa I:

20.45 Danska - Albanija

20.45 Srbija - Jermenija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanci na korak od Evropskog prvenstva (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2015

Izuzetno agresivnom igrom tokom kompletnog toka meča izabranici Đovanija de Bjazija uspeli da osujete znatno opasnije nalete domaćina - 0:0..Selekcija Ablanije osvojila je veliki bod na gostovanju u Kopenhagenu i nalazi se na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Izabranici Đovanija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Danska i Albanija podelile bodove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015

Danska i Albanija odigrali u Kopenhagenu nerešeno 0:0, u utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope...Danska kod kuće nije uspela da sruši otpor Albanaca, pa dva tima i dalje ravnopravno konkurišu za odlazak na EP, Nemačka je pobedom nad Poljskom (3:1) preuzela vođstvo u D grupi, kao i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.