Kvalifikacije za EP (U-21): Oslabljeni orlići ubedljivi, ali je baraž i dalje neizvestan

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za EP (U-21): Oslabljeni "orlići" ubedljivi, ali je baraž i dalje neizvestan

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Severnu Irsku u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti organizovano u Češkoj. "Orlići" selektora Radovana Ćurčića su u meču u Portdaunu sa 4:1 pobedili domaćina, ali sada čekaju rasplet u ostalim grupama kako bi znali da li su se plasirali u baraž. Golove za Srbiju su dali Aleksandar Pešić, Slavoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Srnić (dva) i Filip Kostić. Rajan Brobel js postigao počasni pogodak za Irce.

U drugom meču naše grupe Italija je kao domaćin deklasirala Kipar sa 7:1 i tako potvrdila prvo mesto. U baražu će igrati pobednici deset kvalifikacionih grupa i četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

Uskoro opširnije...

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kvalifikacije za EP (U-21): "Orlići" ipak u baražu!

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2014

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ipak se plasirala u baraž za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti organizovano u Češkoj. "Orlići", koje predvodi selektor Radovan Ćurčić, pobedili su u Severnoj Irskoj domaćina sa 4:1 i tako zauzeli drugo mesto u grupi sa 16 bodova, iza prvoplasirane...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.