Kuznjecova prejaka za Jelenu

Izvor: RTS, 09.Mar.2013, 05:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuznjecova prejaka za Jelenu

Jelena Janković završila takmičenje u Indijan Velsu već posle prvog meča. Iako je odigrala fantastičan prvi set, naša teniserka poražena od Svetlane Kuznjecove sa 6:0, 2:6, 5:7.

Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na Inijan Velsu već posle svog prvog nastupa porazom od Ruskinje Svetlane Kuznjecove sa 2:1, po setovima 0:6, 6:2, 7:5.

Jelena je furiozno krenula. Za samo 32 minuta igre uspela je da "počisti" protivnicu sa terena ne dozvolivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << joj da uzme niti jedan gem.

U drugom setu, druga priča. Umesto da "dovrši" rivalku Jankovićeva počinje sa oscilacijama u igri i dozvoljava Kuznjecovoj da se u potpunosti vrati u meč.

U trećem, odlučujućem setu vodila se prva borba. Obe teniserke teže su dolazile do prilika za brejk. U desetom gemu Jelena je spasila brejk loptu na servis Kuznjecove, samo dva gema kasnije nije imala snage da to ponovi. Meč je trajao dva sata i četiri minuta.

Ovo je bio njihov 12. međusobni duel i rezultat je sada izjednačen. Jelena je pre dolaska u Indijan Vels osvojila turnir u Bogoti. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.