Kuzmićev story o kom se priča: Dobro jutro, zvezdo

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmićev story o kom se priča: "Dobro jutro, zvezdo"

Da li je centar Reala nagovestio povratak među crveno-bele?

Foto: MN Press

"Ako bih se vraćao u ABA ligu, vratio bih se samo u Zvezdu", rekao je ove zime Ognjen Kuzmić u intervjuu za MONDO, upitan za navodnu mogućnost da pređe u Budućnost.

Kao što je i najavio, taj transfer se nije dogodio i srpski centar je ostao u "kraljevskom klubu", gde i dalje nema minutažu.

Navedenom izjavom, Kuzmić je sam odbacio mogućnost da ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaigra u ABA ligi u dresu Podgoričana, ali je u ponedeljak raspalio maštu navijača da bi mogao da se vrati u Zvezdu.

Reprezentativac Srbije, koga je selektor Saša Đorđević u ponedeljak pozvao na februarsko okupljanje, objavio je na svom Instagram profilu interesantan video "story", sa scenom iz filma "Mi nismo anđeli"; u kojoj Milorad Mandić Manda budi Nikolu Pejakovića rečima:

"Dobro jutro, zvezdo...".

Nekadašnji Zvezdin centar je uz tu objavu stavio i nasmejani emotikon. Dovoljno da se navijači ponadaju još jednom zvučnom transferu pred Kup Radivoja Koraća i završnicu ABA lige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.