Kuzmić posle partije sezone: Lakše mi je, dobio sam šansu VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 00:53

Kuzmić posle partije sezone: Lakše mi je, dobio sam šansu VIDEO

Centar FMP Železnika Ognjen Kuzmić bio je najjača karika svog tima u neizvesnom duelu 1/4 finala Kupa Radivoja Koraća protiv Zvezde.

Sa 18 poena i 15 skokova bio je najproduktivniji akter utakmice u kojoj su crveno-beli, tek trojkom Davidovca 15 sekundi pre kraja, prelomili meč.

Pokazao je Kuzmić, i to baš protiv bivšeg kluba, da nije zaboravio da igra košarku.

Posle meča u Čairu rekao je da je FMP ispunio cilj - pružio je maksimum protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovog bivšeg tima.

"Čestitam prvo Zvezdi na pobedi, mi smo došli ovde da damo sve od sebe, da se borimo, i to je to. Zvezda je dosta kvalitetniji i bolji tim", rekao je Kuzmić.

Svoju vrhunsku partiju nije želeo da ističe.

"Dobro sam se osećao ali košarka je timski sport tako da nikada jedan čovek ne može da bude zaslužan ni kada je dobro, ni kada je loše"

Kaže, sada mu je mnogo lakše jer igra.

"Da, dosta mi je lakše. Dosta više prostora imam, i za igranje i za treniranje, što meni odgovara".

FMP polako diže formu, pokazuju to poslednji rezultati.

"Polako se dižemo, i rezultate i formu, treniramo više, imamo vremena sad posle kupa dve nedelje. Treba to da iskoristimo da se dignemo na određeni nivo i da privedemo to kraju".

Na pitanje kako mu je bilo da igra protiv bivših saigrača, rekao je:

"Pa, mislim, poznajem ih toliko godina... Dobro je bilo. Čestitali su mi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.