Kuva u Pioniru: Bogdan, Veseli, Novica i Mitar bacili Grobare u trans (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuva u Pioniru: Bogdan, Veseli, Novica i Mitar bacili Grobare u trans (VIDEO)

Aplauzi Partizanove publike i pre početka duela sa Crvenom zvezdom

Kuva u Pioniru. Još pre početka drugog meča finalne serije plej-ofa prvenstva Srbije Grobari su imali razloga za aplauz. Partizanova publika gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravila je igrače ekipe Duška Vujoševića, ali i nekoliko bivših košarkaša kluba iz Humske 1 koji su iskoristili boravak u Beogradu da isprate utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Navijači Partizana pali su u trans >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prilikom ulaska u hali Bogdana Bogdanovića i Jana Veselog, sada članova Fenerbahčea, aplauzom su pozdravili i Danila Anđušića koji trenutno igra u Španiji, kođšarkaša Trabzona Novicu Veličkovića, ali i fudbvalskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića koji se među prvima uključio u akciju prikupljanja novčane pomoći crno-belima.

Pogledajte kako je to izgledalo u Pioniru...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.