Kuva u Arsenalu, kapiten je zapretio!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2017, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kuva" u Arsenalu, kapiten je zapretio!

"Dok god svi razumeju tu poruku - neće imati problema sa mnom", podviknuo je kapiten Arsenala Per Mertezaker, koji i ne važi baš za osobu koja bi se na takav način obračunala sa saigračima.

"Nakupilo" se mnogo toga, pa je i kapiten Per Mertezaker morao da "podvikne".

Nemački dvometraš, koji inače ne važi za prekog čoveka teškog karaktera, prvi put otkako nosi kapitensku traku jasno je upozorio svoje saigrače kakvo ponašanje neće tolerisati u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednjoj godini kao profesionalnog fudbalera pre nego počne da radi u akademiji Arsenala.

U izjavi za "Skaj Sports", a nakon novog poraza u Premijer ligi kada je Votford u nadoknadi vremena postigao gol, i to dok je Granit Džaka "čačkao nos", Mertezaker je istakao da veruje da su Mesut Ozil i Aleksis Sančez, najveće zvezde "tobdžija", potpuno posvećene timu sa Emirejtsa iako im ugovor ističe na kraju sezone, sa čime se većina navijača ne bi složila.

U poslednje vreme deluju "odsutno" sa terena, a fudbaler Votforda Troj Dini bio je potpuno iskren nakon tog susreta i kazao da je osetio manjak samopouzdanja kod rivala...

"Svi moraju svoj posao da obavljaju 100% ili ne treba da budu na terenu. Dok god svi razumeju tu poruku - neće imati problema sa mnom. Ako budem imao drugačiji osećaj u vezi toga...", bio je veoma jasan bivši nemački reprezentativac.

Ozila su tražili Junajted i Inter, dok je Aleksis Sančez bio na korak od Sitija, ali se na kraju sve izjalovilo. Njima ugovori ističu u julu, a Venger je nagovestio da bi mogli da budu prodati u januaru kako bi klub "uhvatio poslednji voz" i zaradio nešto od njih.

"Nemam problem sa igračima u finalnoj godini ugovora, pa i ja sam među njima. Jedini problem ćemo imati ako nisu potpuno posvećeni onome što radimo", rekao je Per i dodao:

"U fudbalu je dokazivanje svakog dana!"

Arsenal dolazi u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi u okviru 3. kola Lige Evrope, a gotovo sigurno je da ni Mesut Ozil ni Aleksis Sančez neće nastupiti na tom meču, pošto vuku povrede i ekipu očekuje težak raspored u Premijer ligi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.