Kutrone ima od koga da uči!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutrone ima od koga da uči!

Milan ipak odneo pobedu.

Milan je dočekao Olimpijakos u jednom vrlo teškom meču, a "Rosoneri" su uspeli da preokrenu rezultat slave sa 3:1 na kraju meča.

Gatuzo je nezadovoljan jer je njegov tim puno promašivao sve dok u igru nije ušao Patrik Kutrone koji je dva puta zatresao mrežu večeras.

"Patrik je igrao protiv Empolija sa povredom članka, on nije 100% spreman i mi smo mu zahvalni zbog načina na koji se trudi", rekao je trener Milana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Zadovoljan sam rezultatom, ali mi možemo mnogo bolje. Napravili smo mnogo grešaka na sredini terena", dodao je Gatuzo.

"Ja želim uvek da postignem gol. Igrali smo kod kuće, mučili smo se, potrebna su nam bila sva tri boda i mislim da smo ih zaslužili. Trener odlučuje, ja mogu mnogo toga da naučim Iguaina, kako na treningu, tako i na utakmici", rekao je Kutrone.

Takođe, on nije hteo da otkrije šta predstavlja njegova proslava gola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.