Kutlešić: Daću sve od sebe

Izvor: MVP.rs, 08.Nov.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutlešić: Daću sve od sebe

Metalac Farmakom će konačno biti domaćin.

Posle šest vezanih gostovanja, na kojima ima skor od pet poraza i jednu pobedu, Metalac Farmakom će odigrati utakmicu kod kuće. Gost će mu biti Igokea, koja je osokoljena pobedom nad Partizanom NIS u prethodnom kolu. Samopouzdanja ne manjka ni Valjevcima, koji su pre nedelju dana ostvarili trijumf u Ljubljani nad Union Olimpijom. Meč između srpskog i bosansko-hercegovačkog kluba će se odigrati u nedelju, sa početkom u 19 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << />
"Ovo nam je prva utakmica na domaćem terenu posle šest gostovanja. Očekuje nas težak meč protiv vrlo dobre ekipe Igokee, ali nadam se da ćemo uz podršku navijača i punu halu uspeti da pružimo dobru partiju i zabeležimo pobedu koja bi nam mnogo značila posle trijumfa u Ljubljani", izjavio je Dušan Kutlešić, a potom dodao:

"Ljudi iz kluba su dali sve od sebe da obezbede uslove za igru, nadam se da ćemo mi uzvratiti dobrom igrom. Kao kapiten učiniću sve što je do mene da budem ispred ekipe i radim svoj posao najbolje što mogu", poručio je on.

Zatim se javnosti obratio i šef stručnog štaba valjevskog kluba, Vladimir Đokić:

"Konačno smo dočekali i meč u Valjevu. Presrećni smo, stvarno nije bilo lako putovati i igrati šest utakmica na strani. Ispunili smo ono što smo potajno očekivali - da se u Valjevo vratimo sa bar jednom pobedom. Zato je sada ova utakmica jako bitna, da taj brejk na strani overimo u svom gradu. Već samo to je dovoljan motiv da budemo još ozbiljniji i jači i da se pred domaćom publikom predstavimo u najboljem svetlu", glasno razmišlja trener Đokić, još uvek pod utiskom gotovo neverovatnog prošlonedeljnog trijumfa u Ljubljani, a zatim je izjavio da su svi u valjevskom timu zdravi i spremni za duel sa Igokeom, a prema rečima trenera Đokića, eventualni novi igrač biće angažovan samo ukoliko se pronađe pojedinac koji bi odmah predstavljao pojačanje i to u centarskoj liniji.

Karata za utakmicu još ima i prodaju se na biletarnici "Hale sportova" po ceni od 300 dinara. Ulaz dvorane će za posetioce u nedelju biti otvoren već od 17 sati, a ljubitelji košarke moći će, nešto ranije, od 12 časova i 30 minuta da pogledaju i meč trećeg kola Jedinstvene juniorske lige Srbije između Metalca i Sloge iz Kraljeva.

(foto: KK Budućnost VOLI)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.