Kutinjo u PL? Jedna ponuda na stolu, nekoliko zainteresovanih, jedan klub digao ruke!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 17:19

Kutinjo u PL? Jedna ponuda na stolu, nekoliko zainteresovanih, jedan klub digao ruke!

Nije se snašao u Barseloni.

Iako je Kike Setijen navodno rešen da mu pruži šansu, Filipe Kutinjo je i dalje na izlaznim vratima kluba.

Izgleda da se tu trener Barselone neće mnogo pitati, upravi je potreban novac, da bi se ostvarili zacrtani ciljevi na tržištu i svesni su da bi prodajom Brazilca mogli da zarade veliku svotu.

Piše se da su spremni da ga prodaju za oko 80 miliona evra, a sada su engleski mediji preneli da je jedan klub spremio i nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izdašniju ponudu.

U pitanju je Njukasl, koji će uskoro dobiti bogatog vlasnika u vidu šeika Mohameda bin Salmana.

Navodno će "Svrake" ponuditi 90 miliona evra Barseloni za bivšeg igrača Liverpula, čini se da će tako nadjačati konkurenciju.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje, dovodio se Kutinjo u vezu i sa Čelsijem, Totenhemom i Mančester junajtedom, pa i Arsenalom, a jedna ekipa je ipak digla ruke od ideje da ga angažuje.

U pitanju je Lester siti, pisalo se da bi Brendan Rodžers mogao ponovo da sarađuje sa Kutinjom, ali je bivši trener Liverpula istakao da Brazilac nije na radaru kluba sa "King Pauer" stadiona.

"Video sam puno spekulacija vezanih za njega, on je zaista divan igrač. Ali on nije na našem tržištu.

Analiziramo mete, ali je tržište teško i nismo napravili precizne planove još uvek
", izjavio je Rodžers.

Čeka se odgovor drugih zainteresovanih strana, Kutinjo će se po završetku sezone vratiti u Barselonu iz Bajerna, koji je odlučio da ne otkupi njegov ugovor za 120 miliona evra, ali je sva prilika da se neće dugo zadržavati na "Kamp Nou".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.