Kutinjo potkačio Barselonu, da li je završio sa Kataloncima?

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo potkačio Barselonu, da li je završio sa Kataloncima?

Izgleda da mu nema povratka.

U poslednjim danima prelaznog roka Filipe Kutinjo je stigao u Minhen.

Brazilac je obukao dres Bajerna u kojem se nalazi na pozajmici iz Barselone koja neće naročito blagonaklono gledati na njegov intervjuu za nemački Skaj.

"Prvih nekoliko dana su me sprovodili po trening centru, upoznao sam igrače i stručni štab. Svakim danom sam sve srećniji, u Bajernu je atmosfera više familijarna nego u mojim prethodnim klubovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Slično je bilo u Liverpulu, ali ovde je još bolje", smatra Kutinjo koji nije spominjao katalonski klub.

Ofanzivni vezista je istakao da planira da nauči i nemački jezik.

"Tijago govori portugalski i mnogo mi pomaže u komunikaciji. Nemački je jako težak, ali sam rešio da ga naučim", kazao je Kutinjo.

Izgleda da je rešio da ostane na duže staze...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.