Kutinjo je bio Barsin plan B!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo je bio Barsin plan B!

Imate li predstavu ko je bio "prvi pik" Katalonaca?

Na 'Nou Kampu' su verovali da će prodaja Nejmara Pari Sen-Žermenu za rekordnih 220 miliona evra olakšati misiju 'Rezanac', međutim, ona je završila neuspešno.

'El Fideo' otkriva da je letos već spakovao kofere da se preseli u Barselonu, ali da se transfer izjalovio u poslednji čas.



"Bio sam nadomak Barse."
prenosi Indenpendent reči Anhela Di Marije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Imao sam želju da odem da bih igrao sa Mesijem."
priznao je Argentinac.

Usledilo je neizbežno poređenje Mesija i Ronalda, a 'Rezanac', koji je bio saigrač sa obojicom, nema dilemu ko je bolji.

"Mesi je najbolji u svakom pogledu. Kristijano je vrhunski igrač, ali Mesi je vanzemaljac." kaže Di Marija.

U prvi mah mu je bilo krvo što mu je propao transfer u Barselonu, ali ga je prošlo.

"Počeo sam ovu godinu odlično. Dajem golove, nameštam golove, prezadovoljan sam." rekao je ofanzivni vezista 'svetaca' i reprezentacije Argentine.

Posle ove ispovesti Anhela Di Marije sve naginje ga tome da se uprava Katalonaca ove zime odlučila da dovede Kutinja iz Liverpula jer proletos nije uspela u nameri da angažuje bivšeg asa Rosarja, Benfike, Real Madrida i Mančester junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.