Kurtoa gubi živce sa paparacima pošto su ga uhvatili sa lepom Albom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa gubi živce sa paparacima pošto su ga uhvatili sa lepom Albom

Pošto je časopis 'Semana' otkrio odnos između Albe Kariljo i Tiboa Kurtoe, poznati par puni naslove mnogih novina.

U poslednje vreme su podgrejali atmosferu da su se pomirili čestim susretima po gradu. Poslednji peh sa paparacima desio se sredu u Boadilja del Monte.

Naime, madridski golman je osetio da ga prati fotograf i navodno ga je taj način napao čoveka. Nekoliko sekundi kasnije on je pobegao, ali su ga paparaci pratili da bi zapisali registarske tablice. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kraju su paparaci odlučili da ga ne tuže i ceo incident ostavili iza sebe.

@thibautcourtois pierde los nervios con un paparazzi que quería cazarle con Alba Carrillo https://t.co/v8tKII6kax— Otro Mundo (@OtroMundoMD) March 7, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.