Kupi Nejmara i blizu bankrota si!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupi Nejmara i blizu bankrota si!

Katalonci u problemu.

Čitav svet sa nestrpljenjem iščekuje šta će biti sa Nejmarom ovog leta.

Brazilac je nezadovoljan u Pari Sen Žermenu i želi da ide iz kluba što je jasno poručio Tomasu Tuhelu, njega mogu da priušte tek četiri kluba na svetu.

Jedan od njih je i Barselona koja bi ga rado ponovo videla u svojim redovima, međutim postoji problem finansijske prirode.

"Blaugrana" mora da prodaje kako bi pribavila novac za Brazilca, a igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od kojih su već prihodovali prodajom (Silesen, Denis Suarez, Andre Gomeš i Mark Kardona) se računaju kao prošlosezonska zarada.

A na Kamp Nou se dobrano trošilo pošto je Grizman stigao za 120 miliona evra, te je prostor za manevar time još manji.

Kupovina Nejmara od 220 miliona evra bi značila bankrot Barselone jer po pravilima FIFA razlika između prodaje i kupovine igrača ne sme biti veća od 100 miliona evra.

Stoga će Barsa morati da proda igrače u iznosu od 300 miliona evra kako bi mogla uopšte da razmišlja o Nejmaru.

Zato se u Kataloniji nadaju da bi Filipe Kutinjo, Osman Dembele, Malkom, Umtiti i Rakitić mogli da napuste klub već ovog leta.

Hoće li se usuditi da krenu u operaciju "Nejmar 2019"?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.