Kup kralja: Sevilja prvi polufinalista (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup kralja: Sevilja prvi polufinalista (VIDEO)

Sevilja je prvi polufinalista Kupa kralja, nakon više nego ubedljive pobede nad Viljarealom u revanš utakmici četvrtfinala.

Real "slomio" Atletiko, pobeda Almerije (VIDEO)

Betis nastradao, Viljareal prokockao (VIDEO)

Kup kralja: Benzema - Ronaldo 3:3 (VIDEO)

Primera: Atletiko prejak za Majorku (VIDEO)

Primera: Barsa lagano do + 4 (VIDEO)

Tim iz Andaluzije je poveo u sedmom minutu golom Renata, na dodavanje Negreda, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a Frederik Kanute je udvostručio prednost početkom drugog dela igre, kada se Romarik našao u ulozi asistenta.



Na 3:0 povisio je Aleksis samo tri minuta kasnije, a Romarik je pokazao da je bio vrlo raspoložen, pošto je u ličnu statistiku dodao još jednu uspešnu asistenciju. Sevilja je tako otišla dalje u ukupnom skoru 6:3, pošto je pre nedelju dana na terenu "žute podmornice" susret završen bez pobednika - 3:3.

Četvrtfinale:

Utorak:

Sevilja - Viljareal 3:0 (1:0) /prvi meč 3:3/

(Renato 7, Kanute 47, Aleksis 50)

Sreda:

20:00 La Korunja - Almerija /0:1/

22:00 Betis - Barselona /0:5/

Četvrtak:

22:00 Atletiko Madrid - Real Madrid /1:3/

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK: Sevilja prvi polufinalista

Izvor: B92, 19.Jan.2011

Fudbaleri Sevilje ubedljivo su pobedili Viljareal sa 3:0 (1:0) i ukupnim rezultatom 6:3 plasirali se u polufinale španskog Kupa Kralja...Branilac trofeja je već u sedmom minutu preko Renata poveo protiv "žute podmornice", a sve je rešeno početkom drugog poluvremena golovima Kanutea i Aleksisa...Dva...

Nastavak na B92...

Sevilja bez problema do polufinala Kupa kralja

Izvor: Blic, 19.Jan.2011

Fudbaleri Sevilje plasirali su se u polufinale Kupa Španije nakon što su u revanš meču pobedili Viljreal rezultatom 3:0...Domaći tim je pitanje pobednika rešio za mnje od sat vremena igre nakon što su Navas, Kanute i Aleksis do 50. minuta do vrha napunili mrežu gostiju koji su svoju šansu prokockali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.