Kup kralja: Real ima težak zadatak, Barsa još teži! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup kralja: Real ima težak zadatak, Barsa još teži! (foto)

Izvučeni parovi četvrtfinala.

Plasman među osam najboljih u Kupu kralja izborile su sledeće ekipe: Real Madrid, Atletik Bilbao, Granada, Mirandes, Real Sosijedad, Barselona, Valensija i Viljareal.

Danas su određeni i parovi četvrtfinala, u kojem će se pobednici kao i u dosadašnjim rundama dobijati nakom samo jednog susreta, tek u polufinalu će se igrati po dve utakmice (jedna kod kuće i jedna u gostima).

Žreb nije bio naklonjen Realu i Barsi, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je branilac trofeja Valensija dobila nešto lakši zadatak.

Real dočekuje Sosijedad, Barsa gostuje na "San Mamesu", dok će Valensija gostovati u Granadi. Poslednji par čine niželigaš Mirandes i Viljareal.

Dakle, jasno je da će Real morati dobro da se pomuči protiv ove sezone odličnog tima iz San Sebastijana, dok je Barsa dobila jako teško gostovanje u četvrtfinalu.

Videćemo kako će se ekipe Zinedina Zidana i Kikea Setijena snaći, utakmice su na programu četvrtog, petog i šestog februara.

⚠ OFICIAL | Estos son los emparejamientos de los cuartos de final de la #CopaDelRey

⚽ @realmadrid 🆚 @RealSociedad

⚽ @AthleticClub 🆚 @FCBarcelona_es

⚽ @GranadaCdeF 🆚 @valenciacf

⚽ @CDMirandes 🆚 @VillarrealCF #LaCopaMola pic.twitter.com/3VglBybfO1

— RFEF (@rfef) January 31, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.