Kup kralja: Espanjol, Hetafe i Levante u osmini finala, Đukić nije uspeo

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup kralja: Espanjol, Hetafe i Levante u osmini finala, Đukić nije uspeo

Fudbaleri Espanjola, Levantea i Hetafea plasirali su se osminu finala španskog Kupa kralja, Espanjol je u prvom meču sa 2:0 na gostovanju Alavesu odradio veliki deo posla, a pred svojim navijačima plasman dalje potvrdio je Morilja golom u  65. minutu.

Levante je u prvoj utakmici na gostovanju u Albaseteu odigrao 1:1, što mu je donelo prolazak dalje, jer u revanšu nije bilo golova. Hetafe je dobio Eibar sa 3:0 u prvom duelu, dok je u drugom bilo 2:0 već posle prvog dela utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pa nisu gostima ostavili ni nadu.

Kordoba, našeg Miroslava Đukića, vrlo brzo je poništila gol zaostatka iz prvog meča protiv Granade, ali je Majnc izjednačio i doneo svom timu plasman u osminu finala.

Sosijedad se iskupio za remi iz prvog meča protiv Ovijeda, ovog puta je trijumofvao sa 2:0 golovima Finbogason i prošao dalje.Viljareal je ponovo savladao Kadiz, ovoga puta sa 3:0, pa nije bilo dileme ko nastavlja takmičenje.

Kup kralja, 1/16 finala

Utorak:

Selta - Las Palmas 3:1 (1:2 prvi meč)

Valensija - Rajo Valjekano 4:4 (2:1)

Almerija - Betis 2:1 (4:3)

Barselona - Ueska 8:1 (4:0)

Sreda:

Levante - Albasete 1:1 (1:1 prvi meč)

Espanjol - Alaves 1:0 (2:0)

Eibar -  Hetafe 2:1 (0:3)

Kordoba - Granada 1:1 (0:1)

Viljareal - Kadiz 2:0 (2:1)

Real Sosijedad - Ovijedo 3:0 (0:0)

(Foto:Beta/AP/Daniel Ochoa de Olza)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kraj za Đukića u Kupa kralja, Mojesov Sosijedad prošao u osminu finala

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 01:08

Fudbaleri Espanjola, Levantea i Hetafea plasirali su se osminu finala španskog Kupa kralja, kao i Sosijedad i Viljareal, dok je Kordobu, na čijoj klupi sedi Miroslav Đukić, eliminisala Granada...Espanjol je u prvom meču sa 2:0 na gostovanju Alavesu već jednom nogom zakoračio među 16 najboljih,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.