Kup je specifično takmičenje

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 15:58

"Kup je specifično takmičenje"

Fudbaleri TSC-a neće potceniti Trajal u utakmici Kupa Srbije, rekao je igrač tog kluba Nebojša Skopljak.

"Idemo u Kruševac, trudićemo se da igramo najbolje što znamo i da prodjemo dalje“, rekao je Skopljak u najavi utakmice koja će se igrati u Kruševcu.

TSC će u sredu gostovati Trajalu u šesnaestini finala Kupa Srbije u fudbalu.

Golman Nemanja Jorgić ocenio je da je ekipa Trajala jedna od najboljih u Prvoj ligi, što je posebno pokazala u poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva kola.

"Svi znamo da je Kup specifično takmičenje, u kome nema popravnog. Sigurno moramo da udjemo maksimalno u taj meč od prvog minuta, da nametnemo svoj stil igre i da ponovimo pristup iz utakmice sa Novim Pazarom", kazao je Jorgić.

Očekivanja je izneo i trener golmana Silard Farago.



"Poslednji put smo igrali protiv Trajala u Prvoj ligi i znamo da sada imaju uglavnom mlade igrače, uz par iskusnijih. Oni se trude da igraju fudbal, ne forsiraju duge lopte, već kratim pasom pokušavaju da dodju do protivničkog gola“
, naveo je Farago.

Farago je dodao da će sutrašnji meč možda biti i prilika za neke igraće TSC-a koji su do sada imali manju minutažu. Utakmica će se igrati sutra od 14.30 u Kruševcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.