Kup Srbije: Stojiljković i Matić odveli Čukarički u četvrtinale

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Stojiljković i Matić odveli Čukarički u četvrtinale

Brđani na Omladinskom stadionu eliminisali OFK Beograd - 2:1

Preko Karaburme pravo u četvrtinale Kupa Srbije! Čukarički je sedmi učesnik naredne runde masovnijeg takmičenja, pošto je lako izašao na kraj sa OFK Beogradom i na Omladinskom stadionu pokazao da je trenutno kvalitetniji tim od Romantičara. Makar u realizaciji - 2:1 (1:0).

Iako su u prvom delu bili u podređenom položaju, Brađani su uspeli da iskorsiet jedinu pravu šansu u tom delu igre i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << preko napadača Nikole Stojiljkovića steknu vođstvo do kojeg je mogao i domaći tim, samo da su Luković, Aksentijević i Jovanović bili za najansu precizniji.

Vođstvo je dalo krila izabranicima Vladana Milojevića koji su početkom drugog dela na uspeli da iskoriste kiks odbrane OFK Beograda i preko kapitena Matića dupliraju prednost. Realno, u tim trenucima gosti su vukli konce igre i čak imali šansu da otklone sve dileme oko pobednika, da je Slavoljub Srnić u situaicji „jedan na jedan“ uspeo da matira Čupića.

Na suprotnoj stani, tim Dejana Đurđevića nije bio ni izbliza opasan kao u prvom delu, međutim, uspeo je da smanji rezultat i unese neizvesnost deset minuta pre kraja, kad je Milan Savić na centaršut Vukovića postigao efektan gol glavom. Ispostavilo se nedovoljan da bi pokrenuo saigrače do izjednačenja.

Ovom pobedom Čukarički se pridružio Vojvodini, Radu, Jagodini, Voždovcu, Spartaku i niškom Radničkom, dok će poslednji učesnik četvrtfinala biti poznat oko 19 časova, kad se završi susret u Humskoj 1 između Partizana i Sloge iz Petrovca na Mlavi.

(FOTO: Star sprot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.