Kup Srbije: Partizan u Ivanjici, Zvezda u Šapcu

Izvor: N1 televizija, 15.Dec.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Srbije: Partizan u Ivanjici, Zvezda u Šapcu

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi izvučeni su parovi četvrtfinala Kupa Srbije, Partizan će gostovati Javoru, Crvena zvezda ide "na noge" Mačvi, Vojvodina dočekuje Mladost, a Napredak ekipu Čukaričkog.

Mečevi četvrtfinala Kupa Srbije igraće se 14. marta, a najneizvesnije bi moglo da bude u Kruševcu gde Napretku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gostuje Čukarički.

Branilac trofeja Partizan gostuje Javoru, a ekipa koja je poražena u finalu prošle godine (1:0) Crvena zvezda gostovaće Mačvi u Šapcu.

Vojvodina će ugostiti Mladost.

Ukoliko bi večiti rivali uspeli da se plasiraju u 1/8 finala Lige Evrope njihovi četvrtfinalni susreti bi bili pomereni za 28. mart.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.