Kup Srbije - Drugoligaš iznenadio Nišlije, TSC lako sa Napretkom, Čuka ispala u Surdulici!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 16:34

Kup Srbije - Drugoligaš iznenadio Nišlije, TSC lako sa Napretkom, Čuka ispala u Surdulici!

Danas je odigrano šest mečeva osmine finala Kupa Srbije u kojima smo videli neke zanimljive rezultate.

Najveće iznenađenje napravio je prvoligaš IMT koji je na Novom Beogradu savladao Radnički iz Niša rezultatom 2:1.

TSC iz Bačke Topole je na domaćem terenu bio siguran protiv Napretka sa 2:0, dok su preostali mečevi rešeni nakon boljeg izvođenja penala.

Više sreće sa "kreča" imali su Radnik protiv Čukaričkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Surdulici 4:2 (regularni deo igre 2:2), Voždovac protiv Javora u Ivanjici 3:0 (regularni deo igre 1:1) i Spartak u Subotici protiv Mladosti 4:2 (regularni deo igre 1:1).

Metalac i Partizan sastaće se danas od 16.00, dok će se naknadno igrati utakmica između Rada i Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup Srbije: IMT iznenadio Radnički, tri meča rešena penalima

Izvor: RTS, 25.Nov.2020

Fudbaleri IMT Novi Beograd nadigrali su Radnički iz Niša na svom terenu sa 2:1 i priredili svojevrsno iznenađenje plasiravši se u četvrtfinale Kupa Srbije. Čak tri od današnjih pet utakmica osmine finala završene su penal serijom a u dalji tok takmičenja plasirali su se Voždovac, Radnik,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.