Kup Kralja - Barsa, Sevilja i Valensija u osmini finala

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kralja - Barsa, Sevilja i Valensija u osmini finala

Barsa, Valensija i Sevilja su ekipe koje su se plasirale u osminu finala Kupa Kralja.

Sevilja nije danas imala problema, poveli su golom Sarabije u 25. minutu, a deset minuta kasnije Korea je povisio na 2:0.

Domaćin je bio inferioran u odnosu na goste tokom čitavog meča, a konačnih 0:3 postavio je Muriel u 51. minutu utakmice.

Malaga je ispala od Numansije, što se može nazvati iznenađenjem. Resio je doveo Malagu u prednost, ali se domaćin nije predavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve do samog kraja.

Igrala se nadoknada, Načo je uspeo da izjednači na 1:1, a pobedu domaćinima u 5. minutu nadoknade donosi Eskasi u 95. minutu utakmice.

Alaves je stigao do plasmana u narednu fazu kupa, a strelac jedinog gola na meču protiv Hetafea bio je Santos u 87. minutu. Za goste je igrao Katai, ali samo oko 15 minuta, a za to vreme je uspeo da dobije i žuti karton.

Valensija je nastavila sa dobrim rezultatima, nakon odličnih rezultata u okviru Primere, uspeli su da se plasiraju i u osminu finala Kupa Kralja.

Bilo je neizvesno sve do samog kraja protiv Saragose u Saragosi na La Romaredi, a Rodrigo je doveo goste u prednost u 81. minutu. Pareho je iz penala uspeo da potvrdi pobedu Valensije.

Betis je slavio protiv Kadiza sa 1:2, Leon je goste iz Sevilje doveo u prednost od 1:0, da bi Aleks izjednačio rezultat. Gostima pobedu donosi Leon u 54. minutu utakmice.

Barselona nije imala nikakvih problema protiv Mursije. U izmenjenom sastavu je nastupila ekipa Barselone, Ernesto Valverde je kombinovao, a ispostavilo se da je dobro uradio jer mu se nekoliko fudbalera nametnulo nakon ovog meča.

Pako Alkaser je uspeo da postigne gol u 44. minutu, tako je probijen bunker domaćina, da bi Deulofeu u 52. minutu možda i rešio pitanje pobednika.

Konačnih 0:3 postavlja Arnaiz Diaz Hoze Manuel samo par minuta kasnije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KK: Barsa sigurna, čudesan preokret Numansije

Izvor: B92, 25.Okt.2017, 08:55

U utorak su odigrani prvi mečevi šesnaestine finala španskog Kupa kralja, a osim iznenađujućeg poraza Malage, svi favoriti su bili sigurni. Resio je u 21. minutu zatresao mrežu domaćina, da bi Načo i Eskasi golovima u trećem, odnosno petom minutu nadoknade vremena doneli trijumf i blagu prednost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.