Kup Italije - Mačvan poenima u poslednjim sekundama odveo Olimpiju Milano u polufinale! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Italije - Mačvan poenima u poslednjim sekundama odveo Olimpiju Milano u polufinale! (video)

Aktuelni prvak Italije plasirao se među četiri najbolje ekipe tamošnjeg Kupa, junak trijumfa bio je bivši košarkaš Partizana Milan Mačvan.

Repešini izabranici su uz dosta muke ipak nastavili pohod ka trofeju u Kupu Italije, a najveće zasluge za trijumf nad Brindizijem u 1/4 finalu idu na račun sprskog reprezentativca.

Na kraju je bilo 77-75, a na samo četiri sekunde do kraja rezultat je bio nerešen.

Imala je ekipa iz Milana napad, lopta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigla do Sandersa koji je šutirao iz ugla, Amerikanac je promašio čitav koš, da bi loptu pokupio Mačvan, koji uspeva da je provuče kroz obruč pre oglašavanja sirene.


Mačvan je bio jedan od najefikasniji u pobedničkom sastavu, upisao je 11 poena, dodao je tom učinku i sedam skokova.

Najefikasniji je ipak bio Meklin sa tri poena više od srpskog reprezentativca, 12 poena je dodao Sanders, dok je dvocifren bio i drugi srpski reprezentativac iz redova Olimpije Miroslav Radluljica sa 10 postignutih poena.

U poraženom sastavu po 15 poena su upisali Durand, Lorens i Mbaje Amat, dok je 10 dodao Nik.

Mačvanove pobedonsone poene pogledajte u nastavku.

Milan Macvan hit game winning buzzer beater vs Enel Brindisi pic.twitter.com/BuEsl7OyA7

— Sportando (@Sportando) 16. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.