Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 02:30

Kup Italije

Fudbaleri Frosinonea plasirali su se večeras u osminu finala Kupa Italije pošto kao gosti savladali ekipu Torina sa 2:1.
Gosti su poveli u petom minutu golom 17-godišnjeg fudbalera Bajerna na pozajmici u Frosinoneu Arijona Ibrahimovića, da bi u 31. David Zima poravnao rezultat.
Promene rezultata u drugom poluvremenu nije bilo nakon čega su usledili produžeci u kojima je gol odluke postigao pozajmljeni igrač Reala Reinijer u 98. minutu.
Reprezentativac Srbije Ivan Ilić >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ušao je u 67. minutu, ali nije pomogao svojoj ekipi da izbegne poraz.
Ranije danas, u osminu finala prošao je i tim Sasuola koji je kod kuće eliminisao Speciju tek nakon izvođenja penala.
Reprezentativac Srbije Uroš Račić odigrao je 90 minuta za Sasuolo.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.