Kup Francuske - Ne pomažu ni Fabregas ni Jovetić, zeleni slavili u Monte Karlu! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Francuske - Ne pomažu ni Fabregas ni Jovetić, "zeleni" slavili u Monte Karlu! (video)

Monako ispao iz daljeg takmičenja.

Fudbaleri Sent Etjena ostvarili su plasman u četvrtfinale Kupa Francuske pošto su u Monte Karlu savladali Monako rezultatom 1:0.

U veoma tvrdoj i neizvesnoj utakmici presudio je detalj iz 24. minuta kada je Denis Buanga iskoristio dodavanje Onora i savladao nemoćnog Lekomta.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Imala je inicijativu ekipa Monaka u drugom poluvremenu kada su u igru ušli Jovetić i Fabregas, ali bez konkretnog učinka, pa promene rezultata do kraja susreta nije bilo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup Italije - Barela presudio Fiorentini, Eriksen debitovao za Inter posle 24 časa! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2020

Prve minute u dresu Intera upisalo još jedno pojačanje...Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su u Milanu savladali Fiorentinu sa 2:1...Prva je zapretila gostujuća ekipa preko Lirole, ali prvi gol delo je igrača Intera u 44. minutu...Nakon lepe akcije "neroazura", u kaznenom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.