Kung fu udarac koji je uspavao lava: Aubamejang nokautirao Arslana /VIDEO/

Izvor: Blic, 22.Feb.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kung fu udarac koji je uspavao lava: Aubamejang nokautirao Arslana /VIDEO/

Meč 22. kola Bundeslige između HSV-a i Borusije Dortmund na kratko je bio prekinut kako bi se ukazala pomoć Tolgaju Arslanu, fudbaleru Hamburgerga, koji je doživeo pravi nokaut.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Borusijin Pjer Emerik Aubamejang je u želji da dođe do lopte neoprezno krenuo visoko podignutom nogom - i šutnuo Arslana u glavu, tako da je mladi reprezentativac Nemačke ostao da leži na zemlji.

I pored toga što se činilo da je možda došlo do teže povrede, Arslan (tur. - "lav"), uspeo je da posle jednominutne pauze dođe sebi i nastavi meč kao da se ništa nije desilo

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kung fu udarac koji je uspavao lava: Aubamejang nokautirao Arslana /VIDEO/

Izvor: Dzungla.org, 22.Feb.2014

Meč 22. kola Bundeslige između HSV-a i Borusije Dortmund na kratko je bio prekinut kako bi se ukazala pomoć Tolgaju Arslanu, fudbaleru Hamburgerga, koji je doživeo pravi nokaut.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.