Kuman u problemu, sa kim napasti Juve?!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 16:10

Kuman u problemu, sa kim napasti Juve?!

Nova povreda kvari šanse za uspeh.

Barselona je imala razočaravajući vikend.

Neuspeh u "El Klasiku" je bolan, poraz na domaćem terenu će ostati dugo u sećanju, ali vremena za predah i nema. Već u sredu sledi veliki duel sa Juventusom u Torinu, a Kuman je danas dobio prilično loše vesti.

Kutinjo je sinoć odigrao svih 90 minuta, kasnije se požalio na povredu - danas je utvrđeno da je u pitanju je leva butina.

Povreda nije većeg intenziteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je za očekivati da će propustiti duel sa "bjankonerima".

Sada ostaje da se vidi ko će praviti društvo Mesiju u napad na bodove u Torinu. Kutinjo je van konkurencije, Grizman je u očajnoj formi, Dembele je van startne postave već neko vreme.

Videćemo šta je Kumanovo rešenje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI PROBLEM ZA KUMANA: Barselona protiv Juventusa bez fantastičnog driblera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 08:34

Loše vesti za velikana iz Katalonije...Neuspeh u "El Klasiku" je bolan, poraz na domaćem terenu će ostati dugo u sećanju, ali vremena za predah i nema. Već u sredu sledi veliki duel sa Juventusom u Torinu, a Kuman je danas dobio prilično loše vesti...Kutinjo je sinoć odigrao svih 90 minuta, kasnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.