Kuman u Evertonu, Le Tisije razočaran

Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman u Evertonu, Le Tisije razočaran

Holandski stručnjak Ronald Kuman novi je menadžer ekipe Evertona.

Sautempton je pristao da pusti svog trenera za odštetu od 5 miliona funti.

Kuman je sa "Svecima" bio sedmi i šesti tokom dve sezone na "Sent Meriju", a iako je izborio Ligu Evrope, odlučio je da se preseli na Gudison Park.

Ova odluka razočarala je legendu Sautemptona Meta le Tisijea.

Možda misli da će imati veće šanse da se bori za trofeje sa Evertonom, ali ja imam drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mišljenje. Znam da imaju novog vlasnika i da će da troše novac, ali neće to biti tako lak posao kao što misli. Većina klubova u Premijer ligi je sada prilično bogata i konkurentna na transfer tržištu. Mi moramo nastaviti našim putem i tražiti novog čoveka koji će nas voditi napred. Odanost igrača leži u klubu, nadam se da će nas to pogurati i sledeće sezone", rekao je Le Tisije.

Kumn je u trenerskoj karijeri vodio još Vitese, Ajaks, Benfiku, PSV, Valensiju, AZ Alkmar i Fejenord, a bio je šampion Holandije i sa Ajaksom i sa PSV-om.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.