Kuman stao u Mesijevu odbranu

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 22:35

Kuman stao u Mesijevu odbranu

Prinuđen da se izbori sa još jednom teškom situacijom u vezi sa Lionelom Mesijem, trener Barselone Ronald Kuman rekao je danas da Argentinac zaslužuje više poštovanja.

Kuman je rekao da razume zašto je Mesi bio vidno ljut kada su ga novinari pitali o kritikama koje je na njegov račun izneo bivši agent Antoana Grizmana kada je Argentinac u sredu stigao u Španiju nakon dugog leta.

"Moram da branim Lea, jer ako posle 15 sati u avionu izađete napolje a novinari >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vas dočekaju sa tim pitanjima... i ja bih bio ljut. Moramo više poštovati ljude poput Mesija. A, prema onome što sam video na terenu, nema problema izmedju Mesija i Grizmana", rekao je Kuman.

Bivši Grizmanov agent je prošle nedelje izjavio da je Mesi kriv za loš status Francuza u timu i naveo da Argentinac "kontroliše sve".

Kada su novinari od Mesija tražili odgovor, on je rekao: "Da budem iskren, pomalo sam umoran od toga što sam uvek dežurni krivac za sve".



Taj odgovor upalio je nove alarme kada je reč o Mesijevoj budućnosti u Barseloni. Mnogi su zabrinuti da je najnovija neprijatna situacija još jedan razlog da Mesi napusti klub.

Obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, Mesi će u januaru biti slobodan da pregovara s drugim klubovima, a već se spekuliše da bi mogao da dodje u iskušenje da ponovo saradjuje sa bivšim trenerom Pepom Gvardiolom u Mančester sitiju.

Kuman je rekao da je, iako ne oseća da je njegov posao da ubedjuje Mesija da ostane, uveren da će Argentinac produžiti svoj boravak u Barseloni.



"Nadam se da će ostati u Barseloni. Neverovatno je šta je učinio za ovaj klub, ali on je taj koji donosi odluku o svojoj budućnosti",
rekao je Kuman.

Barselona će sutra gostovati Atletiko Madridu, jedinom za sada neporaženom timu u ligi. Utakmica se igra sutra od 21.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.