Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 10:43

Kuman s omčom oko vrata komanduje granatiranje Granade

Kamp Nou ne sme pasti

Napetost u Barseloni raste, dani su visokog napona na Kamp Nouu. Potezi Ronalda Kumana gledaju se pod lupom, javnost mu je sela na grbaču posle debakla od minhenskog Bajerna. A, holandski stručnjak je dodatno sve iziritirao odgovorima na konferenciji za medije. Navijači su sve glasniji, žele smenu Ronalda Kumana, dok mu predsednik Đoan Laporta daje bodršku. Za sada...

Još se nije ozbiljno zaljuljala klupa Ronaldu Kumanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali bi situacija mogla dostići tačku usijanja ukoliko Barselona ne trijumfuje na Kamp Nouu protiv Granade. Problemi su se napakovali. Istina, dugo su gurani pod tepih. Barseloni je potreban remont i veća uloga za mlade snage. Samo pitanje je koliko će im biti potrebno vremena da sazreju.

Neki momci iz čuvene La Masije, koja ne radi kao nekada, počeli su da se ustaljuju. Neki kucaju na vrata prvog tima, a za meč sa Granadom će u vatru biti bačen Alehandro Balde. Povreda Đordija Albe primoraće stratega Barselona da gurne Baldea od starta na levog beka. Uostalom, to je Ronald Kuman i najavio uoči meča.

Alehandro Balde jedan je od četvorice momaka koji su u drugom poluvremenu osetili moć Bavaraca. Gavi, Oskar Mingeza i Jusuf Demir takođe su ušli u nastavku, a na teren se vratio i Felipe Kutinjo. I jedan je od retkih koji je zaslužio prelaznu ocenus. Stoga bi Brazilac mogao da zauzme Pedrijevo mesto večeras.

Na oporavak Serhija Aguera i Martina Brajtvajta se čeka, pa su Luk de Jong i Memfisa Depaja. Dobra vest za sve u katalonskom klubu je da će posle višemesečnog oporavka uskoro na teren Ansu Fati. Ali, za Granadu još nije spreman.

Barselona nema alternativu, pobeda je postala imperativ. U ligi Blaugrana od kraja avgusta nije igrala u prvenstvu. Odložen joj je meč sa Seviljom pred meč sa Bajernom u Ligi šampiona gde se provela kao bos po trnju. Kamp Nou se mora odbraniti. U suprotnom pritisak bi porastao. A, Barselona i Ronald Kuman ne vuku lepa sećanja iz meča od minule sezone kada im je Granada bila gost.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Pocrveneo je Ronald Kuman, a Blaugrana je granatirana posle gola Lionela Mesija. Okrenula je Granada domaćina u nastavku susreta. Molina je režirao prvi trijumf Granade na Kamp Nouu. Ronaldu Kumanu omča visi oko vrata, Granada bi mogla da je pritegne, a neki idući krah bude definitivan kraj Holanđaninove misije u Kataloniji.

Sva je prilika da će mu uskoro neko izmaći hoklicu na kojoj stoji...

Sve utakmice Primere možete da gledate u direktnom prenosi na portalu mozzartbet.com, dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA – 5. KOLO

Petak

Selta - Kadiz 1:2 (0:2)

/Mina 64 - Lozano 38, Espino 43/

Subota

Rajo Valjekano - Hetafe 3:0 (1:0)

/Treho 9pen, Sis 78, Falkao 82/

Atletiko Madrid – Bilbao 0:0

Elče - Levante 1:1 (1:0)

/Perez 33 - Morales 55/

Alaves - Osasuna 0:2 (0:2)

/Garsija 22, Tores 29p/

Nedelja

Majorka – Viljareal 0:0

Real Sosijedad – Sevilja 0:0

Betis - Espanjol 2:2 (2:1)

/Žoze 41, Fekir 45+4 - Vidal 16, Kabrera 90+7/

Valensija - Real Madrid 1:2 (0:0)

/Duro 66 - Vinisijus 86, Benzema 88/

Ponedeljak

21.00: (1,30) Barselona (6,25) Granada (10,0)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.