Izvor: RTS, 21.Sep.2021, 13:42

Kuman pred otkazom u Barseloni

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman uskoro će dobiti otkaz, prenose španski mediji.
Predsednik Katalonaca Žoan Laporta odlučio je da smeni Holanđanina posle još jednog razočaravajućeg rezultata na startu sezone - remija protiv Granade na Kamp Nou sa 1:1.

Sem rezultatima Kuman je sebi "potpisao otkaz" izjavama da su loše partije realno stanje stvari, kao i da ne može sa "ovim igračima da igra tika-taku".
Ukoliko bude smenjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kuman će dobiti obeštećenje od 13 miliona evra, što mu za sada čuva posao, imajući u vidu katastrofalno finansijsko stanje u Barseloni.
Navijači Barselone, prema pisanju medija, želeli bi da novi trener bude legendarni Ćavi Ernandez.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

‘UTAKMICA VREDI ŠEST BODOVA’: Juventusu ‘gori’ pod nogama!

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2021

Navijači nisu zadovoljni. Juventus igra katastrofalno na startu nove sezone. Ruku na srce, postoji i donekle opravdan razlog, jer je na iznenađenje svih, tim napustila prva zvezda – Kristijano Ronaldo. Juventus je trenutno 18. na tabeli i naredni meč igra protiv Specije. ‘Gledajući trenutno stanje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.