Izvor: RTS, 24.Sep.2021, 12:39

Kuman posle novog kiksa: Nisam zaslužio isključenje

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman bio je ogorčen što je dobio crveni karton na meču protiv Kadiza, u meču šestog kola La Lige.
Fudbaleri Barselone napravili su novi kiks u španskom prvenstvu, pošto su sinoć odigrali bez golova protiv Kadiza, a u finišu utakmice crvene kartone dobili su Frenki de Jong i trener Kuman, pa ih neće biti u nedeljnoj utakmici protiv Levantea.

"Dobio sam crveni karton potpuno nezasluženo. Nisam se svađao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa sudijama, samo sam rekao pomoćnom da utakmica treba da se zaustavi, jer su na terenu dve lopte. To su videli svi osim sudija. U ovoj zemlji te stvarno isključe bez ikakvog razloga", rekao je Kuman posle meča.
Barselona je tri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a u poslednjih pet mečeva ima samo jedan trijumf.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PROBLEMIMA U BARSI NIKAD KRAJA: Kuman suspendovan na dve utakmice

Izvor: Kurir, 24.Sep.2021

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman suspendovan je na dve utakmice zbog isključenja, koje je dobio na meču šestog kola španske Primere protiv Kadiza, saopštila je tamošnja disciplinska komsija

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.