Kuman isterao svoje, ovo su dva naredna pojačanja Barse!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 10:16

Kuman isterao svoje, ovo su dva naredna pojačanja Barse!

Pošto su uspeli da se oslobode ugovora "otpisanih" u Barsi lakše dišu. Novi trener ostao pri svome, napadač na pragu!

Barselona je uspela da proda Semeda Vulvsima, otišao je i Luis Suarez u suzama, preselio se u Atletiko, a klub se oslobodio i poslednjih godina ugovora Rakitića i Vidala.

Sada lakše dišu i pokušaće da ispune želje Ronalda Kumana.

On ne odustaje, kako se priča, Barselona će do kraja nedelje kupiti Memfisa Depaja, Lion čeka, kapitenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe ugovor naredne sezone, a njegova prodaja će smanjiti gubitke zbog pandemije.

Ali, "Les Gones" traže oko 30 miliona evra, Barsa je nudila 10 manje, probala i Umtitija da ubaci u posao, ali je francuski štoper odbio da se vrati u bivši klub. Ipak, postoji raspoloženje kod oba kluba da se posao završi. Depaj može da igra na svim pozicijama u napadu, biće veoma bitan u rotaciji, Kuman će u prvenstvo ući sa Mesijem, Ansuo, Kutinjom i Grizmanom, ofanzivnim kvartetom, ima Dembelea, tu je i Trinkao, Depaj bi bio osmi za četiri mesta (računamo i Pedrija koji je alternativa za Kutinja). Tu je i Brajtvajt koji je povređen, ali teško da u ovakvoj konkurenciji može da dobije šansu.

Da li to znači da bi mogli da prodaju Dembelea, odnosno prihvate da ode na pozajmicu u Liverpul? Teško, osim ako otkup od 100 miliona ne bude obavezan na kraju sezone.

To nije sve, Barsa pokušava da završi posao oko Erika Garsije iz Sitija koji bi da se vrati u klub, ali mora da sačeka da Pep nađe štopera (Kunde iz Sevilje je prva meta), kako bi pustio Katalonca.

On bi bio treći štoper u rotaciji, Lengle i Pike su sigurni, Umtiti će verovatno ostati, a Kuman ne računa na Todiboa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.