Kuman: Verujem da možemo među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman: Verujem da možemo među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi

Trener Sautemptona Ronald Kuman nada se da njegova ekipa može na kraju sezone završiti među prve četiri u Premijer ligi.

"Teško je biti stalno u vrhu, ali smo se vratili na pravi put i igramo fudbal koji nam se dopada. Samopouzdanje se vratilo posle remija sa Čelsijem, a onda smo pokazali da možemo da savladao tim kao što je Arsenal. Nekada pogledamo tabelu, to je sasvim normalno. Malo po malo, počinjemo da velujemo da možemo da dođemo d prve četiri pozicije u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ligi. Sve je moguće ako nastavimo da gajimo ovakav duh", rekao je Kuman.

Saumtepton se trenutno nalazi na četvrtom  mestu sa 36 bodova, jedan manje od Mančester junajteda koji je treći, dok je peti Totenhem sa 34 boda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kuman: Možemo da završimo u Top4

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 01:03

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman smatra da njego tim može da završi sezonu među najbolje četiri ekipe u Premijer ligi...’Sveci’ su trenutno četvrti sa dva boda više od Totenhema, nakon što su u 20. kolu savladali Arsenal sa 2:0...„Teško je uvek biti u vrhu. Ponovo igramo fudbal onako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.