Kulminacija - sukob u svlačionici Lacija!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 23:11

Kulminacija - sukob u svlačionici Lacija!

Mogli su do titule...

Juventus ne igra na najvišem nivou, ali će osvojiti titulu prvaka Italije, to je već sada izvesno.

Lacio nakon tri uzastopna poraza nema čemu da se nada, danas su poraženi od Sasuola na svom terenu, a čak je  i druga pozicija dovedena u pitanje.

Kulminacija je usledila u svlačionici.

Kako prenosi "Sport Mediaset", došlo je do verbalnog sukoba između Federika Aćerbija i predstavnika medicinske službe Ive Pulćinija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pojedini prenose da je bilo čak i fizičkog kontakta između njih dvojice, a navodno je Aćerbi napao Pulćinija zbog velikog broja povreda fudbalera Lacija.



"Želimo da kategorički demantujemo informacije da je poslije utakmice sa Sasuolom došlo do sukoba u svlačionici i istaknemo da ovakve vijesti nemaju nikakvog osnova"
, stoji na zvaničnom sajtu Lacija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.