Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 22:30

Kuliš očajan: Samo ljudi kao ja pucaju u tuđe mete

„Dugme mi se otkačilo i to me poremetilo“, kaže Ukrajinac

Zrno sreće je uvek bitno, osetio je to jutros i Milenko Sebić, kojem je neverovatan splet okolnosti otvorio vrata do bronzane medalje. I on je tu šansu umeo da prepozna i ščepa.

Bio je srpski strelac daleko od odličja do pred kraj finala trostava, a onda su se desila dva čuda. Najpre je Belorus Šerbačevič pogodio 6,6 i samom sebi isekao granu na kojoj je bio, da bi potom Ukrajinac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sergej Kuliš napravio još neverovatniju stvar – pucao je u tuđu metu!

Tu je Kuliš dobio nula bodova, pao je na poslednje mesto, a Sebić se probio do medalje. Posle takmičenja Ukrajinac je bio u šoku šta je uradio...

„Kome se dešava da puca u tuđu metu? Samo ljudima kao što sam ja“, ogorčeno je pričao Kuliš.

On je objasnio šta mu se dogodilo.

Otkopčalo mi se dugme na jakni i to me je poremetilo, unelo mi nelagodu. I vreme mi je iscurelo, morao sam da pucam. Nisam ni primetio da sam nanišanio u tuđu metu“.

Požalio se Ukrajinac, inače svetski vicešampion, na loše uslove za treniranje u domovini.

Nemamo pravo strelište i to nam je veliki problem. Moramo da idemo u inostranstvo da bismo trenirali“, ispričao je Kuliš.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.