Kula: FK Hajduk u pripremama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kula: FK Hajduk u pripremama

KULA - U vreme kada je stadion u Kuli projektovan kao jedan od najlepših sportskih objekata u zemlji, malo ko je verovao da će tu jednoga dana igrati članovi jednog od najstabilnijih prvoligaša, kasnije i superligaša Jugoslavije, danas Srbije.

Generacije Hajduka s kraja prošlog i početkom ovog veka, međutim, učinkom na domaćim izborili su pravo nastupa i na inostranim terenima,ostavljajući u amanet, generacijama koje dolaze, nasleđe kojim će se ponositi, ali i novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uspesima, čuvati i sačuvati,kao deo tradicije koja traje.

Posle 17. kola Hajduk je peti na tabeli, sa šest pobeda i pet nerešenih rezultata. Pripreme za nastavak sezone, pod rukovodstvom šefa stručnog štaba Radmila Jovanovića i njegovih saradnika, započeli su na terenima Vašarista u Kuli. Zadovoljni, naravno, postignutim, s obzirom na to da su premašili plan šestog mesta na tabeli.

Uoči nastavka prvenstva golman Đurišić, svakako jedan od najpouzdanijih čuvara mreže u Srbiji rešio je da promeni sredinu. Na golu Kuljana naslediće ga Srđan Žakula iz apatinske Mladosti.

Razloge samopouzdanju, osim rezultatski uspešne polusezone, Kuljani ce potražiti i na čistim relacijama i odnosima na liniji uprava/stručni štab/igrači. Optimizmu za buduća iskušenja imaju i opipljivu osnovu.

Na terenima u Kuli ostaće do kraja meseca. U Medulin putuju 31. januara gde će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica, kako bi što valjanije uigrali tim za nova prvenstvena iskušenja, prvo u Kuli sa Javorom 21. februara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.