Kudićini brani u finalu Liga kupa?

Izvor: B92, 22.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kudićini brani u finalu Liga kupa?



Engleski fudbalski klub Čelsi žalio se na crveni karton koji je golman Karlo Kudičini dobio na utakmici FA Kupa protiv Liverpula.

Čelsi je taj meč juče izgubio sa 0:1. Klub je odlučio da se žali kako bi pokušao da izbegne automatsku kaznu jedne utakmice neigranja za Kudičinija. Ukoliko kazna bude potvrdjena, Kudičini neće moći da brani u finalu Liga Kupa Engleske predstojećeg vikenda protiv Liverpula.

Golman je dobio crveni karton jer je igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njukasla Šolu Ameobija faulirao u očiglednoj prilici za gol. Engleski fudbalski savez saopštio je da će odluklu o tom slučaju doneti sutra, kada će razmatrati i žalbu Arsenala na crveni karton Denisa Berkampa.

Berkamp je morao da napusti meč FA Kupa u subotu protiv Šefilda, zbog nasilničkog ponašanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.