Kuda ovo vodi?! Nezapamćen skandal, pale teške reči!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda ovo vodi?! Nezapamćen skandal, pale teške reči!

Sukob čelnika dva naša najveća kluba poprima do sada nezabeležene razmere. Šta se danas dogodilo na sednici Zajednice superligaša?

Umesto da predstojeći mečevi Lige šampiona (Crvena zvezda - Olimpijakos) i Lige Evrope (Astana - Partizan) ovih dana budu u prvom planu, ovog popodneva stiže nova informacija o novom skandalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na relaciji Zvezda - Partizan.

Preneli smo jutros da je Zvezda pokrenula inicijativu da se poveća broj stranaca sa četiri na osam, uz određene benefite koje bi svi klubovi od toga mogli da dobiju. Ali, problem je što je taj predlog stigao usred sezone i Partizan se odmah usprotivio tome.

Ta inicijativa je na današnjoj sednici Zajednice superligaša i pokrenuta, ali kako prenosi ''Telegraf'', predstavnici Partizana su je navodno blokirali.

Isti izvor navodi da je to izazvalo skandaloznu reakciju generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

''Je*aću vam ja majku, platićete mi za sve ovo, polomiću vas'', navodno je Terzić rekao čelnim ljudima Partizana.

Šta reći osim apelovati da se ove strasti smire, sve je otišlo predaleko...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zajednica predložila, FSS odlučuje: Zvanično podneta inicijativa za povećanje broja stranaca

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2019

Inicijativa je sa papira dobila i zvaničan oblik: Zajednica Superligaša podnela je predlog Fudbalskom savezu Srbije da se poveća limit za broj stranih fudbalera u timu. Sadašnje ograničenje je na četiri inostrana igrača, a želja većine klubova je da se taj broj poveća. Na burnoj sednici Zajednice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.