Kuda će zaboravljeni Velbek, Premijer liga ili Apenini?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda će zaboravljeni Velbek, Premijer liga ili Apenini?

Za Engleza se pojavila neočekivana ponuda sa "Čizme".

Dvadesetosmogodišnji napadač je trebao biti sledeća velika stvar koja nam stiže iz Engleske, ali dete Junajteda nije imalo sreće. Kombinacija povreda i manjak poverenja trenera je učinilo svoje.

Sada se bliži kraju ugovora u Arsenalu, "Tobdžije" nisu zainteresovane za produžetak saradnje, Velbek će postati slobodan igrač krajem juna.

Ove sezone odigrao svega četrnaest utakmica za tim sa "Emirata", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zabeležio je pet golova i jednu asistenciju. I da je u top formi pitanje je da li bi dobio šansu pored Laka-Auba tandema.

Postoje opcije da ostane u Premijer ligi, Vest Hem i Njukasl su zainteresovani za reprezentativca "Gordog Albiona".

Međutim po pisanju Kalčomerkata i rimski Lacio želi da dovede Velbeka za džabe, istina je da za Imobilea nemaju kvalitetnu zamenu.

Da li nam predstojeće leto donosi i Velbekov rastanak sa ostrvskim fudbalom?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lacio završava posao sa igračem Arsenala?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 13:11

Arsenal će sigurno ostati bez napadača, pitanje je samo gde nastavlja karijeru...Dani Velbek bi mogao svoju karijeru da nastavi u Laciju...Fudbaler koji napušta na kraju ove sezone Arsenal kao slobodan igrač ima nekoliko ponuda, od kojih je upravo ova od strane Lacija primamljiva...Ko je još u igri?..Everton...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.