Kšištof Lavrinovič u Montepaskiju

Izvor: B92, 24.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kšištof Lavrinovič u Montepaskiju



Povratnik u Evroligu i šampion Italije Montepaski potpisao je ugovor sa snažnim litvanskim centrom Kšištofom Lavrinovičem(210 cm, 28g.) na tri sezone, dok je na dve produžio ugovore sa bekom Terelom Mekintajerom i Šonom Stounrukom(201 cm, 30g.).

Lavrinovič je imao odličnu sezonu u Uniksu iz Kazanja kome je pomogao da stigne do polufinala ULEB kupa i finala ruskog šampionata. Montepaski se uverio u kvalitete litvanskog centra u četvrtfinalnim duelima ULEB >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupa, kada je ovaj u samo 19 minuta u proseku zabeležio 12.5 poena i 8.5 skokova.

Mekintajer i Stounruk su imali zapažene uloge u osvajanju titule prvaka Italije. Stounruk je u proseku beležio 5.8 skokova i 1.9 ukradenih lopti, dok je Mekintajer imao 11.2 poena, 2.8 asistencija i 1.8 ukradenih lopti prosečno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.